Kan man tabe sig online?


Ja, det kan man! Jeg er vild med online-læring og online-forløb. Det er alletiders måde at indlære stof, der skal indprentes for altid. Når du vil ændre vaner, er det ikke nok bare at have ønsket om, at ville ændre vaner. Du skal gentage den nye vane utallige gange, før den bliver en ubevidst vane. Når du vil ændre kost- og træningsvaner, skal du mange gange om dagen, foretage dig noget nyt eller undlade at foretage dig det du plejer. Og fordi mange vaner er ubevidste, skal der noget til for at ændre dem. For at du husker, at du skal gøre noget andet end du plejer.

Og det er her at onlineundervisning er fantastisk. For du kan gennemgå det samme materiale igen og igen. Du kan lytte, når du laver mad, går en tur, kører på arbejde, sidder på toilettet, går i haven eller sidder og slapper af i sofaen.

Når du dagligt bliver mindet om, at du vil ændre vaner; fordi du dagligt får ny information og læring omkring sund livsstil, er det umuligt ikke at ændre noget. Fordi du konstant minder dig selv om, hvad missionen er.

Book din plads på næste hold her: 8 uger - 3 kure.

20 års erfaring samlet på 8 ugers kursus
8 uger - 3 kure bygger på mine mere end 20 års erfaring med slankeforløb. Jeg har fået erfaringer, som alt for mange, har brug for. Mine erfaringer, som er samlet på dette 8 ugers forløb, kommer fra virkeligheden. Fra at prøve tingene af i virkeligheden. Med rigtige mennesker, der lever rigtige liv. Når vi fx ser en der taber sig 20 eller 40 kilo på tv, så vil vi have det samme. Så køber vi bogen, som deltageren eller træneren skriver og forsøger at følge med, for vi har jo se kuren virke på tv. Men én ting er at tabe sig i et kontrolleret system, som et tv-program er. Noget andet er, hvad der kan lade sig gøre i den virkelighed mange af os står i. Den virkelighed som du lever i. Og dér er det en anden manøvre at ændre vaner. Og derfor har jeg lavet dette onlineforløb, som holder dig til ilden, så du kan opnå de ændringer, du ønsker.

3 kure med fokus på forskellige faser i slankeforløbet
Forløbet består af 3 forskellige kure, der hver for sig hjælper dig med at slanke dig, komme i bedre form, få bedre kostvaner, bedre søvnvaner og bedre fordøjelse. Kurene er opbygget så du trin-for-trin ændrer dine spise- og træningsvaner, og du lærer hvad der virker for dig og hvad der ikke virker. Og sidst men ikke mindst, lærer du hvad der skal til for at du kan holde motivationen, så du forsætter med at holde dig slank og i god form, så dette ikke bliver endnu et mislykket projekt.

Læs mere om forløbet her.

Ses vi? Book din plads på næste hold her: 8 uger - 3 kure.


"Du kan ikke fjerne en vane. Du kan erstatte vaner med andre vaner"

© Copyright slankespecialisterne