Slankespecialisterne

 

 

8 uger - 3 kure

CTC-kuren, PAC-kuren og KDI-kuren. 3 forskellige kure som hver for sig hjælper dig med at slanke dig, komme i bedre form, få bedre kostvaner, bedre søvnvaner og bedre fordøjelse.

Jeg er vild med kure – selvom det ikke er særligt moderne. Jeg er vild med kure, fordi en kur får dig i gang, og holder dig fast. Du ved, at du får et bestemt resultat, når du følger en kur.

Det generelle problem med kure er, at de ofte er så ekstreme, at man ikke kan følge retningslinjerne når kuren er slut - og at man ikke lærer, hvad der skal til, for at man ikke falder tilbage til den livsstil, man havde før kuren. Hvis du ikke får det bedre af at følge en kur, så holder du ikke fast.

Det handler om at have det godt. Have energi og overskud - og en krop, der kan klare det liv du vil leve. En god kur giver dig nye vaner og nye muligheder. Og det er det du får her. 3 gode kure som du kan gennemføre på 8 uger – og som gør det let for dig, at holde fast i de nye vaner bagefter. 

Happy vibes


Sådan er "8 uger - 3 kure" opbygget:

Kur 1 (21 dage): CTC-kuren. Formål: Aflast krop og hjerne. CTC-kuren er Cut-The-Crap-kuren. Den handler om at gøre kroppen klar til at fedtforbrænde, og skabe energi ved at tilsætte det, der giver mæthed og ro i kroppen, og fjerne det, der giver uro, dræner kroppen og gør dig tyk og forstoppet. CTC-kuren varer 21 dage. 21 dage hvor du hver 3. dag sætter fokus på en ny vane.

Kur 2 (21 dage): PAC-kuren. Formål: Vælg til og vælg fra. Opbyg krop og hjerne.
PAC-kuren er Pick-And-Choose-kuren. Den handler om at mærke efter, evaluere processen og forstå hvad der skal til , for at opnå vægttab og formforbedring. PAC-kuren varer 21 dage og bygges op at 7 forskellige trin.

Kur 3 (14 dage): KDI-kuren. Formål: Hold motivationen. Gør dine resultater langvarige og holdbare.
KDI-kuren er Keep-Doing-It-kuren. Den handler om at forstå vaner, motivation, tanker, stress og vægttab i sammenhæng. Det handler om at holde fast og blive ved. Lær at forstå hvad der skal til, så det bliver sidste gang, du skal tabe dig. Nu handler det om at holde fokus på målet. Formålet. 

Kun kr. 995

Mere om indholdet i kurene og hvad du lærer undervejs

Kur 1: CTC-kuren. Aflast krop og hjerne

De første 3 uger – 21 dage – starter du på CTC-kuren. CTC = Cut The Crap 😊 Det betyder:  Skær det unødvendige væk og tilsæt det nødvendige. Løst oversat.

Hvad er så det nødvendige? Det er det der skal til for, at du får energi, humør og overskud i stride strømme. Du aflaster din krop, så den bliver fri for alle de stimulanser, der i sidste ende dræner dig for energi, tager din nattesøvn, overfodrer dine ”dårlige” tarmbakterier og rykker dit blodsukker ud af fedtforbrændingszonen.

CTC-kuren består af 7 trin. 3 dage til hvert tiltag. Så du kan mærke, hvordan hver del påvirker dig. Her balancerer du dit hormonsystem, dit blodsukker, fremmer din fedtforbrænding og får dit energiniveau skudt i vejret.


Kur 2: PAC-kuren. Opbyg krop og hjerne

Pick-And-Choose-kuren kaldes den også. De næste 3 uger – 21 dage - handler om at VÆLGE. Vælge hvad der er rigtigt for dig, din krop og din dagligdag. Hvad passer til dig? Hvad vil du? Hvad kan du? Hvad er realistisk? Og det er her, du lærer, hvad maden gør ved dig – og hvad mangel på bevægelse og søvn gør ved dine fedtceller, dine følelser, dit overblik, din kreativitet, din lyst til at stå ved dig selv. Det er her, du lærer, hvad dine tarmbakterier har godt af, så de kan hjælpe dig med vægttab, energiboost og styrke din modstandskraft – og du lærer, hvordan du får et blodsukker der giver dig optimal fedtforbrænding, og plads til at spise kulhydrater og i det hele taget spise mad - uden at tage på igen.

Kur 3: KDI-kuren. Hold motivationen

Keep-doing-it-kuren. Eller Motivations-kuren, kan vi også kalde denne fase. Afslut og kom-videre-fasen. Det er den tredje og sidste fase på dette forløb. Måske den vigtigste af dem alle!? For det er her, du lærer at forstå hvorfor du ikke altid kan eller skal leve som i fase 1+2 – og hvorfor du heller ikke behøver det, for at være slank, frisk, stærk og i god form. Du får en introduktion til de grundlæggende mekanismer, der påvirker din viljestyrke, dine valg i livet og din sabotage af dine egne planer. Du får førstehjælpsredskaber til at redde dig fra sukkerorgierne og lavine-madindtagene – og fra at lande på sofaen i stedet for at bevæge dig.

Det kræver din indsats

Fordi de 3 kure skal tilpasses til dit liv og til det du vil, kræves der noget af dig. Du skal være opmærksom på, hvordan kurene påvirker dig, så du kan forstå dit vægttab og ikke mindst din overvægt. Når du har den forståelse, kan du undgå at falde tilbage til de gamle vaner igen. Og du kan forsætte med at opnå resultater, når de otte uger er gået.

Hvis du tror, at dette er mirakelkuren, som ikke kræver en særlig indsats og som virker når du har tabt dig, uanset hvad du gør bagefter, så skal du ikke vælge dette forløb. For ja, det er en mirakelkur. Men miraklet opstår, når du oplever hvad god mad gør ved din krop, og når du forstår, hvad der gør, at du spiser for meget, bevæger dig for lidt og sover for dårligt.

For at finde svarene på, hvad der virker og hvad der ikke virker - for dig - så skal du arbejde. Arbejde med opgaverne, som du får undervejs. Som du ville, hvis du skulle lære noget nyt på dit arbejde. Du skal lære at blive slank. For hvis du ikke er slank, er det fordi du ikke har lært at være det. Det kræver, at du er villig til at gøre det der skal til - arbejde med materialet og bruge det, der virker for dig. Og vi hjælper dig selvfølgelig hele vejen. Alt du skal gøre er at bede om vores hjælp. 

Nogle trin kræver mere end andre

Du vil opleve, at nogle trin på "8 uger - 3 kure" er mere krævende end andre. Og nogle trin er mere krævende for nogen end for andre. Alle trin er en del af metoden, der skal hjælpe dig med at ændre vaner til vaner du har lyst til at forsætte med at have, når forløbet er slut. Noget af det, du bliver præsenteret for, gør du sikkert allerede. Andet vil du have stor modstand imod at forandre, og du vil have mange undskyldninger og forklaringer på hvorfor det ikke ”lige er noget for dig”. Det er helt normalt. Nyd det, der er nemt for dig og brug energien på det der er mere krævende.

Hvad virker og hvad virker ikke?

Det er så forskelligt, hvad det er, der gør forskellen, når man ændrer vaner. For at finde ud af hvad der virker godt for dig, og hvad der giver mindre effekt, skal du gå trinvis frem. Hvis du ændrer på mange ting samtidig, ved du ikke, hvordan den enkelte indsats virker. Kurene er sammensat, så du bliver guidet til at gå slavisk til værks med livsstilsændringerne.  På den måde finder du ud af hvad der virker, og hvad der ikke virker. Og så kan det blive langtidsholdbart. Hvorfor undlade at drikke kaffe i resten af dit liv, hvis det ikke er det, der gør, at du har let ved at holde dig fra sukkeret? Og hvorfor undlade rødt kød, hvis det ikke er det, der gør din fordøjelse træg? Det der virker godt for nogen virker måske slet ikke for andre, eller virker direkte modsat. Derfor gælder det om at prøve sig frem, for at finde ud af hvad der virker for dig. Så du ved,  hvad du skal gøre for at få et slankere og sundere liv.

Kurset er ONLINE - hvordan foregår det?

At forløbet er online, betyder ganske simpelt, at du kan tilgå materialet lige der, hvor du er. Via din computer, smartphone eller tablet. Du skal bare have internetadgang, så kan du lytte til, se og læse det hele. 

Du får dit eget login til vores kursus-website, og så kan du fordybe dig i materialet, når det passer dig. Du har online-adgang til materialet i 6 måneder. Og du kan downloade alt materiale, hvis du vil. Så har du adgang til det for evigt. 

Hver dag i 8 uger sender vi dig en e-mail og minder dig, hvad du skal, for at holde dig på sporet.


Alt dette får du:

  • Lyd-, tekst- og videofiler med inspiration på alle planer - til hoved, krop og sjæl.
  • Opskrifter og inspiration til madinkøb og immunforsvarsboostere.
  • Træningsprogrammer og træningstips.
  • Motivationstricks og daglige inspirationstips, som hjælper og støtter dig igennem processen. 
  • 59 remindere via e-mail. Vi minder dig dagligt om, hvad du er i gang med og guider dig direkte ind på vores kursuswebsite, så du let kan komme i gang med dagens materiale.
  • Materiale lige der hvor du er – så du kan lade dig inspirere i ro og mag, lige når det passer dig.
  • Adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor du kan få svar på dine spørgsmål og inspiration fra de andre på holdet.

 

Hvem er onlineforløbet for?
Dig der vil have en sund, velafprøvet, individualiseret, gennemtænkt plan for at ændre vaner for altid. Det er primært kvinder der deltager, men sådan er det altid med sådanne forløb. De fleste kvinder er fra 30-70 år. Altså af dem, der deltager på forløbet. Mænd er meget velkomne - og de mænd, der har været med har opnået formidable resultater. Vi er også gode til at hjælpe dig, der har svært ved at tabe dig, eller er gået i stå.


Vær tilfreds eller få pengene tilbage.
Denne gang endnu bedre end nogensinde og som altid som aldrig før. Vi har nemlig lavet online forløb på mange forskellige måder før. Og alle de erfaringer har vi nu bragt sammen til 1 forløb med 3 kure – og med garanti for at det virker. Er du ikke enig, får du pengene tilbage.

 

Kun kr. 995

© www.slankespecialisterne.dk