Slankespecialisterne

 

 

8 uger - 3 kure

CTC-kuren, PAC-kuren og KDI-kuren. 3 forskellige kure som der hver for sig hjælper dig med at slanke dig, komme i bedre for, få bedre kostvaner, bedre søvnvaner og bedre fordøjelse. Jeg er vild med kure – selvom det ikke er særligt moderne. Grunden til at jeg godt kan lide begrebet er, fordi det får dig i gang, og holder dig fast, når du ved at du følger en kur. Du ved, at du får et bestemt resultat, når du følger en kur. Det, der er det generelle problem med kure er, hvis de er så ekstreme, at man ikke kan følge retningslinjerne efter kuren er slut - og hvis man ikke lærer hvad der skal til for at man ikke går tilbage til den livsstil man havde før kuren. Hvis du ikke får det bedre af at følge kuren end inden du gjorde det, så holder du ikke fast. Det handler om at have det godt. Have energi og overskud - og en krop, der kan klare det liv du vil leve. En god kur giver dig nye vaner og nye muligheder. Så det er det du får her. 3 gode kure som du kan gennemføre på 8 uger – eller hvor længe du vil. 

Happy vibes


Sådan er "8 uger - 3 kure" opbygget:

Kur 1 (21 dage): CTC-kuren. Formål: Aflast krop og hjerne. CTC-kuren er Cut-The-Crap-kuren. Den handler om at gøre kroppen klar til at fedtforbrænde, og skabe energi ved at tilsætte det, der giver mæthed og ro i kroppen, og så fjerne det der giver uro, dræner kroppen og gør dig tyk og forstoppet. CTC-kuren varer 21 dage. 21 dage hvor du hver 3. dag sætter fokus på en ny vane.

Kur 2 (21 dage): PAC-kuren. Formål: Vælg til og vælg fra. Opbyg krop og hjerne.
PAC-kuren er Pick-And-Choose-kuren. Den handler om at mærke efter, evaluere processen og forstå detaljerne i vægttab og formforbedring. PAC-kuren varer 21 dage og bygges op at 7 forskellige trin.

Kur 3 (14 dage): KDI-kuren. Formål: Hold motivationen. Gør dine resultater langvarige og holdbare.
KDI-kuren er Keep-Doing-It-kuren. Den handler om at forstå vaner, motivation, tanker, stress og vægttab i sammenhæng. Det handler om at holde fast og blive ved. Lær at forstå hvad der skal til for at det bliver sidste gang du skal tabe dig. Nu handler det om at holde fokus på målet. Formålet. 

Kun kr. 995

Kur1: CTC-kuren. Aflast krop og hjerne

De første 3 uger – 21 dage – starter du på CTC-kuren. CTC = Cut The Crap 😊 Det er “jysk” og betyder – skær det unødvendige væk – og tilsæt det nødvendige.

Hvad er så det nødvendige? Det er det der skal til for at du får energi, humør og overskud i stride strømme. Du aflaster din krop, så den bliver fri for alle de stimulanser, der i sidste ende dræner dig for energi, tager din nattesøvn, overfodrer dine ”dårlige” tarmbakterier og rykker dit blodsukker ud af fedtforbrændingszonen.

CTC-kuren består af 7 trin. 3 dage til hvert tiltag. Så du kan mærke hvordan hver del påvirker dig. Her balancerer du dit hormonsystem, dit blodsukker, fremmer din fedtforbrænding og får dit energiniveau skudt i vejret.


Kur2: PAC-kuren. Vælg til og vælg fra. Opbyg krop og hjerne

Pick-And-Choose-kuren kaldes den også. De næste 3 uger – 21 dage - handler om at VÆLGE. Vælge hvad der er rigtigt for dig, din krop og din dagligdag. Hvad passer til dig? Hvad vil du? Hvad kan du? Hvad er realistisk? Og det er her du lærer hvad maden gør ved dig – og hvad mangel på bevægelse og søvn gør ved dine fedtceller, dine følelser, dit overblik, din kreativitet, din lyst til at stå ved dig selv. Og det er her du lærer hvad dine tarmbakterier har godt af, så de kan hjælpe dig med vægttab, energiboost og styrke din modstandskraft – og du lærer hvordan du får et blodsukker der giver dig optimal fedtforbrænding og plads til at spise kulhydrater og i det hele taget spise mad - uden at tage på igen.

Det kræver din indsats.

Fordi de 3 kure skal tilpasses til det du vil og til dit liv, så kræves der noget af dig. Kurene kræver din opmærksomhed og din indsats for at forstå dit vægttab og ikke mindst din overvægt, så du kan undgå at falde tilbage i de gamle vaner igen. Og så du kan forsætte med at opnå resultater efter kurene er afsluttet.

Hvis du tror at dette er mirakelkuren, hvor du ikke skal gøre noget særligt og som virker når du har tabt dig uanset hvad du gør, så skal du ikke vælge dette forløb. For ja, det er en mirakelkur. Miraklet opstår når du oplever hvad god mad gør ved din krop og når du forstår hvad der gør at du spiser for meget, bevæger dig for lidt og sover for dårligt. For at finde svarene på hvad der virker og hvad der ikke virker - for dig - så skal du arbejde. Arbejde med opgaverne. Som du ville hvis det var noget nyt på dit arbejde du skulle lære. Du skal lære at blive slank. For hvis du ikke er det, så har du ikke lært at være det. Det kræver din indsats. Det kræver at du er villig til at gøre det der skal til så du lærer det. Ikke så du bare gør det. 


ONLINE - hvordan foregår det?

At forløbet er online, betyder ganske simpelt, at du kan tilgå materialet lige der, hvor du er. Via din computer, smartphone eller tablet. Du skal bare have internetadgang, så kan du lytte til og læse det hele. 

Du får dit eget login til vores kursus-hjemmeside, og så kan du "studere", når det passer dig. Alt materialet har du adgang til i 6 måneder. Og du kan downloade al materiale, hvis du vil det. Så har du adgang til det for evigt. 

Hver eneste dag sender vi dig en email og minder dig om at du skal 

Hvem er onlineforløbet for?
Dig der vil have en sund, velafprøvet, individualiseret, gennemtænkt plan for at ændre vaner for altid. Det er primært kvinder der deltager, men sådan er det altid med sådanne forløb. De fleste kvinder er fra 30-70 år. Altså af dem der deltager på forløbet. Mænd er meget velkomne - og de mænd, der har været med har opnået formidable resultater. Vi er bare bedst til at hjælpe kvinder. Specielt jer der har svært ved at tabe jer - og holde det. 

Kur3: KDI-kuren. Hold motivationen

Alt dette får du:
Du får 59 henvendelser fra os i alt. Via email. Nogle lidt før vi starter, de fleste imens og en enkelt, når vi er færdige. Alle disse mails minder dig om hvad du er i gang med og de guider dig direkte ind på vores kursuswebsite, så du let kan komme i gang med dagens materiale.

Du får inspiration på alle planer, til hoved, krop og sjæl. Du får inspiration til madinkøb, træning og immunforsvarsboostere. Du får opskrifter, træningsprogrammer, motivationstricks og træningstips du ikke vil være foruden.

Det hele får du direkte der hvor du er – så du kan lade dig inspirere i ro og mag, lige når det passer dig.

Materialet er et miks af videoer, lydfiler og pdf-filer – og så daglige inspirationstips som helt almindelige mails.

Lukket Facebookgruppe, hvor du kan få svar på dine spørgsmål og inspiration fra de andre på holdet.

Kun kr. 995.

OBS! Du kan sagtens være med, selvom du ikke vil tabe dig – for kurset handler om at blive sund og frisk – og så kommer vægttabet helt af sig selv.


Vær tilfreds eller få pengene tilbage.
Denne gang endnu bedre end nogensinde som altid som aldrig før. Vi har nemlig lavet online forløb på mange forskellige måder før. Og alle de erfaringer har vi nu bragt sammen til 1 forløb med 3 kure – og med garanti for at det virker. Er du ikke enig, får du pengene tilbage

Keep-doing-it-kuren. Eller ”Motivations-kuren, kan vi også kalde denne fase. Afslut og kom-videre-fasen. Det er den sidste fase på dette forløb. Eller fase 3. Måske den vigtigste af dem alle!? For det er her du lærer at forstå hvorfor du ikke altid kan leve som i fase 1+2 – og hvorfor du heller ikke skal det for at være slank, frisk, stærk, og i god form. Du får en introduktion til de grundlæggende mekanismer, der påvirker din viljestyrke, dine valg i livet og din sabotage af dine egne planer. Du får førstehjælpsredskaber til at redde dig fra sukkerorgierne og lavine-madindtagene – og fra at lande på sofaen i stedet for at bevæge dig.

 

Kun kr. 995

Nogle trin bliver nemme for dig

Nogle trin er mere krævende end andre på vores forløb, og nogle trin er mere krævende for nogen end for andre. Og det hele er en del af planen og metoden til at hjælpe dig med at få vaner du har lyst til at forsætte med at have. Noget gør du allerede og andet vil du have stor modstand imod at forandre og du vil have mange undskyldninger og forklaringer på hvorfor det ikke ”lige er noget for dig”. Det er helt normalt. Nyd det nemme og brug energien på det der er mere krævende.

Det der er let for nogen, er livsændrende for andre

Det er så forskelligt, hvad det er der gør forskellen, når man ændrer vaner. En måde at finde ud af hvad der virker godt for dig, og hvad der giver mindre virkning, er ved at gå trinvis frem. Hvis du ændrer på mange ting samtidig, så ved du ikke hvordan den enkelte indsats virker – og du ved ikke hvad der slet ikke virker, som du ønsker. Så selvom dette er en ”kur”, så er meningen med at gå slavisk til værks i livsstilsændringerne, så du kan finde ud af hvad der virker, og hvad der ikke virker. For så kan det blive langtids holdbart. Hvorfor undlade at drikke kaffe i resten af dit liv, hvis det ikke er det der gør, at du har let ved at holde dig fra sukkeret? Og hvorfor undlade rødt kød, hvis det ikke er det, der gør din fordøjelse træg? Det der virker godt for nogen virker måske slet ikke for andre, eller virker direkte modsat. Så derfor gælder det om at prøve sig frem, for at vide hvad der virker. Så du ved det. Så du ved hvad du skal gøre for at få det du vil have.

© www.slankespecialisterne.dk