Slankespecialisterne

Lær alt hvad du behøver at vide om:

 • mavefedt
 • muffintoppe
 • oppustethed
 • mavesmerter
 • fordøjelsesproblemer
 • rygsmerter
 • dårlig ånde
 • søvnproblemer
 • sukkertrang
 • blodsukkerregulering
 • væskeophobninger
 • vaneændringer
 • stress og negative tanker
 • optræning af mave-, ryg- og bækkenbundsmuskler
 • fedtforbrænding
 • vægttab
 • sundhed og hormoner

Ja, vi kommer igennem et væld af emner, som alle har en påvirkning på mavens størrelse og ryggens styrke. Og så lærer du hvordan du sætter dig mål og når dem.

Hver uge giver dig information om krop, kost, følelser og mental fitness. Du får alt, hvad du har brug for, for at få en flad(ere) mave, en stærk(ere) ryg, bedre kropsholdning, mere energi, toptunet fordøjelse, høj forbrænding, færre smerter og mere overskud.

Kurset er sammensat og bliver undervist af Birgitte Nymann med hjælp fra Bolette Graven (læs mere om deres kursussted i Birkerød her: www.effektiv.dk)

 

 

Spis og træn maven flad(ere) på 20 uger - online-kursus med Birgitte Nymann


20 ugers onlinekursus om hvad der skal til for at få et sundere taljemål og en stærkere ryg. Du lærer det hele hjemme hos dig lige når det passer dig.

Maven kan trænes flad – lige som ryggen kan trænes stærk. Og det gode er, at det er det samme, der skal til. Når dine mavemuskler virker optimalt, så holder de bugindholdet i maven inde og dermed får du en flad mave. Slappe muskler giver en stor mave, et forstørret taljemål, dårlig(ere) stabilitet, balance og styrke i hele kroppen, ondt i ryggen og forstørret risiko for slid og smerter i resten af kroppen.

Selvfølgelig kan du ikke træne fedtet væk ved at lave mave- og rygøvelser. Men taljemålet kan sagtens blive mange centimeter mindre på meget kort tid, når du får dine mavemuskler i gang.

Mavemusklernes evne til at holde en optimal spænding, når du bevæger dig og sidder stille, er afhængig af mange ting; hvor meget bugfedt du har (fedt under musklerne), hvordan din fordøjelse er, hvad du spiser - og hvor meget, hvad du bruger din krop til, hvor meget du bevæger dig og hvad du tænker og føler. Så for at få mavemusklerne trænet optimalt, skal vi kigge på alle faktorer. Det gør vi på dette online kursus.

Happy vibes

Kurset er opbygget af 3 moduler

Modul 1 - Ny viden og nye vaner

10 ugers varighed. Hver uge modtager du den information og inspiration, du skal bruge for at komme dine mave- (og ryg) problemer til livs. Den første uge bruges til forberedelse. Grundig forberedelse. Her får du gode tips, så du kan komme succesfuldt fra start.

I uge 2 starter angrebet på dine maveproblemer. Om det er mavefedt omkring organerne eller underhuden, muffintoppe eller begge dele, så tager vi fat på det grundlæggende, der skal til, for at du får en sundere mave. Og sådan går vi trinvis frem igennem alle emner, så du lærer at identificere, hvad der påvirker din mave og hvordan.

Modul 2- På egen hånd med nye vaner

6 ugers varighed. Her arbejder du på egen hånd – med dine nye vaner – på den måde, som du vil. Når du vil gøre din nye livsstil let at holde, skal du finde en måde, der virker for dig. En måde, der virker bedre end at gå tilbage til de gamle vaner. Det skal være attraktivt at holde fast i dine nye vaner frem for at gøre, som du altid har gjort. Og det skal du lære, hvordan du gør. Det træner du i denne periode.

Modul 3 - Sådan fastholder du de nye vaner

4 ugers varighed. Nu har du været på egen hånd i 6 uger og vi ved af erfaring , at nu trænger de fleste til ny inspiration og hjælp til at fastholde motivationen.  For nu vender gamle vanemønstre måske tilbage og frustrationer over at du ikke kan holde dig fra sukker eller kager (eller hvad det er, du vender tilbage til) dukker op af og til. Måske er du nået i mål med dine maveproblemer nu – og hvordan fastholder du så dine resultater, så du ikke ender der, hvor du var før.

På dette modul går vi dybere i detaljen med hvilke ubalancer i din krop og dit liv, der kan forhindre dig i at fastholde dine nye vaner og resultater. Vi sætter fokus på at gøre dine nye vaner permanente.

Se hvad kurset indeholder uge for uge

Uge 1
Lær om test, hvad der påvirker mavens størrelse, hvad en sund mave er, om hvordan du sætter dig selv op til succes. Lær om vaneændringer og få information om hvordan hele kurset foregår. Du får opskrifter og tips til, hvordan du gør dig klar til start. Du lærer at sætte dig de rigtige mål og du lærer, hvad der kræves af dig for at nå de mål, du har sat dig. Her holder vi fokus på at sætte dig op til en succesfuld start.

Uge 2
Så starter du for alvor. Lær om hvordan sukker og et ustabilt blodsukker giver ekstra mavefedt og fedt på bagsiden af overarmene (og brystet for mænd). Lær om hydrering, vand og væske – og om hvordan dehydrering kan give dig en øget appetit. Lær at spise grønsager – også selvom du er grønsagsforskrækket. Her holder vi fokus på at tilføje for at kunne fjerne.

Uge 3
Her booster vi din forbrænding. Uanset om du vil tabe dig, være sund, frisk og glad – have dit kolesteroltal ned, have blodtrykket under kontrol eller bare have energi til hele dagen, så skal din forbrænding i gang. Den booster vi ved at spise mad på de ”rigtige” tidspunkter – og lade være med at spise på de ”forkerte” tidspunkter.

Uge 4
Her holder vi fokus på at skabe resultater. Nu skal sukkercellerne for alvor på ferie og fedtcellerne skal til at afgive fedtet. Din fordøjelse skal lettes endnu mere, så du kan få energi, styrke dit immunforsvar og holde inflammationen i kroppen på et optimalt niveau.

Uge 5
Her sover vi os slanke og til en god fordøjelse. Du skal lære at sove fornuftigt, hvis du ikke allerede kan det. Og du skal lære at sove godt nok – hele natten. Søvn påvirker din maves størrelse mere end noget andet. Mangel på søvn øger din risiko for at ophobe mavefedt med 5 gange. Herudover er dit blodsukker mere ustabilt, når du ikke sover nok og godt nok.

Uge 6
Hvad er kvaliteten af den kost du spiser? Det er ikke nok bare at vide, hvor meget protein, fedt og kulhydrat du skal have. Kvaliteten af det du spiser for at få næringsstoffer, er vigtig for at din krop bliver sund, frisk og modstandsdygtig. Så i denne uge dykker vi ned i fødevarekvalitet og kigger på hvad det er, du spiser. Fordøjelsen er i høj grad afhængig af, at du spiser mad, der er naturlig for kroppen, så derfor kigger vi også på, hvad der skal til, for at du ikke bliver oppustet, får sure opstød, har kvalme, får mavekneb eller andet ubehag fra fordøjelseskanalen.

Uge 7
Stress og uro gør dig tykkere på maven. Uanset hvad kroppen er stresset af, vil den producere flere stresshormoner, når den er presset. Stresshormonerne giver kroppen signal om at lagre fedt på maven og øger din trang til sukker, alkohol og stimulanser i det hele taget. Og så giver stress problemer med fordøjelsen. Din fordøjelse virker ganske simpelt ikke lige så godt, når du er stresset, som når du ikke er. Lær om stress og hvordan det påvirker mavefedt og tarme – og lær hvad du kan gøre for at modvirke den daglige stress, så det bliver let at få en flad(ere) mave.

Uge 8
Nu har du været i gang med ændringer i 7 uger. Nogle celler er fornyet. Andre har forbedret funktion. Og ved at måle dit blodsukker i nogle dage, kan du finde ud af, om din krop er kommet i god balance og kan fedtforbrænde optimalt. Hvis den ikke er i balance endnu, så hjælper vi dig med at få den i balance. Blodsukkermålinger kan fortælle meget om din krops balance og derfor bruger vi det som et redskab til at komme tættere på målet.

(Du kan bruge din egen blodsukkermåler eller du kan købe en hos os. Den koster kr. 149)

Uge 9
Nu handler det om at få styr på blodsukkeret, hvis det er for højt. Og det handler om at give kroppen spisepauser i løbet af dagen – for at hjælpe forbrændingen på vej. Og så skal du registrere din daglige kost i denne uge. Så du kan få et overblik over dine vaner.

Uge 10
I denne uge lægger vi an til, at du skal klare dig på egen hånd i 6 uger. Og til det skal du have lavet en holdbar plan, så de vaner du har opbygget indtil nu, ikke forsvinder igen.

Uge 11-16
På egen hånd. Du klarer dig uden at høre fra os. I 6 uger. Det er her dine nye vaner skal stå deres prøve. Og ovenikøbet i ferietiden. Men det er jo en del af det; at kunne vælge til og fra, så du får lige præcis det resultat du ønsker. Det hører du meget mere om.

Vores lukkede Facebookgruppe er selvfølgelig åben for adgang og du kan benytte fællesskabet der, lige som du vil. Når vi siger, du er på egen hånd, er det fordi du skal følge din egen plan og selv bestemme, hvordan du forvalter alt det, du har lært i uge 1-10. Vi vil gerne have, at du får nogle erfaringer med at ”klare dig selv”, for det er her at dine vaner virkelig står deres distance.

Uge 17
Så starter vi op igen – og samler op. For nu har du nogle erfaringer med at ”klare dig selv” og du ved hvad der virker og hvad der absolut ikke holder for dig. For at du ikke falder tilbage til din ”gamle” hverdag igen, er det nu, du skal bruge dine erfaringer fra de 6 uger til at lære hvordan du gør, så du kan nå dit mål. For det er jo det det handler om. At nå målet. Målet skal være så attraktivt, at du er villig til at gøre noget andet for at nå det. Det er det vi hjælper dig med her.

Uge 18-20
Hormoner, stofskifte og forbrænding hænger nøje sammen. Efter en grundlæggende indsats for at gøre kroppen sund (som den du har gennemgået i de seneste uger), er en række symptomer i kroppen forsvundet – og andre symptomer er forandret til det bedre. På dette tidspunkt ved du hvilke ”problemer” du har selvom du spiser sundt, bevæger dig nok, sover godt og ellers passer din krop. Så derfor er det tid til at kigge på detaljerne, så du kan opnå varige resultater. Så du skal lære om hormoner. Om hvordan hormonerne kan forhindre dig i at tabe dig, sove, have god fordøjelse og i det hele taget have det godt.

Hvad kræves af dig?
Når du vil skabe kropslige forandringer der holder længere end den tid du er i gang med kursusforløbet, så skal du lære, hvad der skal til, for at du kan holde den nye livsstil. For at lære noget nyt skal du øve dig. Og det er det, du har mulighed for her. For vi giver dig hele tiden nye ideer til hvordan, du kan komme helt i mål med at få en flad mave og en stærk ryg for altid.

Det skal jo ikke bare virke imens du er i gang på dette forløb. Du skal have lyst til at forsætte med at leve ”flad-mave-livsstilen” bagefter – og du skal vide, hvad der virker hvordan. Og det kan du kun lære ved at øve dig på det. Lave fejl og komme igen. Have gode dage og ”dårlige” dage.

Du skal ganske simpelt lære dig selv og din krop at kende på ny, hvis du vil have en ”ny krop”.

Træningsøvelserne lærer du også trin for trin. Du får i alt 24 mave- og rygtræningsvideoer med træningsprogrammer, der træner musklerne op inde fra og ud. Hvert træningsprogram findes i 3 niveauer. Dvs. du kan hele tiden træne på det niveau, der passer præcis til dig.

Herudover får du et væld af tekniktræningsvideoer. Videoer hvor du lærer om mave- og rygmuskler, hvordan de virker og hvordan du kan aktivere dem. På teknikvideoerne lærer du også at mestre detaljer i øvelserne, som er vigtige for at du får mest muligt ud af træningsprogrammerne.

 Du skal kun lære det én gang
Kurset er omfattende. Du får et væld af informationer og praktiske tips, opskrifter og træningsprogrammer – og det hele er lavet, så du lærer hvad der skal til, for at du får det resultat, du vil have. Og ja, der er meget, men sådan er det, når du vil ændre noget for altid. Hvis det var lige til og kun krævede et 2-timers foredrag eller et bestemt træningsprogram, så ville der jo være mange flere, der havde flade maver allerede. Men det er ikke bare lige til at ændre vaner. Og derfor skal du lære det. Til gengæld skal du kun lære det én gang. Lige som når du skal lære at cykle eller køre bil. Når du først kan det, så kan du det.

Skriv til os på info@nymanns.dk, hvis du har spørgsmål.

Online kursusunivers
Alt materiale får du via vores online kursusunivers. Hver uge åbner vi for nye emner og programmer. Som du skal lytte til, læse om og sætte dig ind i. Der kan være opgaver du bliver udfordret på at udføre og test du kan blive motiveret af at lave. Du får det i form af videoer, lydfiler og tekstfiler. Og du kan downloade det hele og gemme det til tid og evighed, så du altid har opskrifter, træningsvideoer, tips og informationer lige ved hånden.

Vi har gjort det let for dig at fordøje alle de mange informationer, for det hele bliver præsenteret i en rækkefølge, så du hele tiden kan følge med.

Og du kan endda tage pauser undervejs, for kurset ligger tilgængeligt for dig i 6 måneder efter den sidste kursusdag, så hvis du ikke når at fortære det hele undervejs, kan du bare fortsætte i dit eget tempo. Al materiale kan også downloades, så du har det til rådighed for altid.

Altid hjælp lige ved hånden

Vi tilbyder dig at være med i vores lukkede Facebookgruppe undervejs på forløbet. I gruppen kan du stille de spørgsmål, der umiddelbart opstår – og du kan dele dine erfaringer med andre, der er i gang med samme proces. Vi deler opskrifter, op- og nedture og du kan lade dig inspirere af andres måde at gøre det hele på. Alt i alt kan man sige, at vi hjælper dig på alle de måder vi kan – så du kan bruge din energi på at gøre din del af arbejdet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på ”Spis og træn maven flad”. 20 ugers onlinekursus du ikke finder magen til.
Skriv til os på info@nymanns.dk, hvis du har spørgsmål.

© www.slankespecialisterne.dk